Werkgevers

Beste werkgever, ondernemer, HR-adviseur, bestuurder, leidinggevende of manager. Waarschijnlijk ben je op zoek naar coaching, training of advies voor individuele ontwikkeling of team- of organisatieontwikkeling. Alles wat op deze website staat vermeld is vanzelfsprekend voor jezelf als voor een medewerker bedoeld. En tevens voor een team of de gehele organisatie. Hieronder geef ik een samenvatting van hulpvragen weer waarvoor ik de afgelopen 30 jaar ben benaderd door zowel werkgevers als werknemers. En goed om te weten…, als van alles al is geprobeerd en niet heeft gewerkt ben ik er nog!

Hulpvragen individueel

Ik wil graag beter worden in mijn werk, veranderen van baan, duidelijker communiceren, minder conflicten ervaren, meer zelfvertrouwen hebben, grenzen aangeven, ‘nee’ leren zeggen, meer energie, meer zingeving, een betere relatie, meer zeggenschap over mijn leven, mijn leiderschapskwaliteiten ontwikkelen, meer inzicht krijgen in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil, bewuster leven, mijn collega’s kunnen coachen en motiveren, feedback kunnen geven, effectiever en efficiënter werken, meer rust ervaren.

Ik voel me regelmatig onbegrepen, niet geliefd, eenzaam, boos, verdrietig, moe, moedeloos, futloos, levensmoe, radeloos, ziek, angstig, depressief.


Neem contact op met Leonie!

Ik heb te maken met een reorganisatie op mijn werk, een conflict met mijn collega of werkgever, angst om fouten te maken, met regelmaat vage lichamelijke klachten, irritaties met mijn omgeving en dan zowel thuis als op het werk, een verstoord dag- en nachtritme, veel of weinig eetlust.

Hulpvragen door teams

De samenwerking loopt niet, zowel in ons eigen team als de teams onderling, er zijn conflicten in het team, de resultaten en productie blijven achter met het team, afspraken worden niet nagekomen, we willen elkaar beter leren kennen.

Hulpvragen door organisaties

We willen onze visie, missie en kernwaarden duidelijk hebben, we willen een verandering doorvoeren en zoeken daar begeleiding bij, we willen graag gastvrijer worden als organisatie en we willen graag effectiever gaan werken.

Jij een goed gevoel is mijn doel!

Werkwijze

Middels het contactformulier of telefonisch maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan bij mij of bij jou op kantoor. We kijken samen wat de hulpvraag is en nog belangrijker de doelstelling en of ik de juiste persoon ben om te helpen bij de realisatie daarvan. Kies jij voor mij? Dan zal ik een voorstel maken. Hier staat in wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en waarom we dat gaan doen. En natuurlijk de investering die dat met zich meebrengt.