Leonie Kappert

Ik, Leonie Kappert, stel mijzelf graag in dienst van mijn medemensen. Medemenselijkheid is wat mij drijft om de rollen van coach, trainer en adviseur te vervullen met uiteindelijk doel dat eenieder in staat is om vanuit zelfleiderschap invulling aan zijn of haar leven te geven. Dit geldt zowel individueel als voor een team als voor een organisatie.

Verandering ontstaat van binnenuit

Ik heb de ervaring en overtuiging dat vanuit zelfleiderschap datgene ontstaat wat we allemaal graag willen; ons goed voelen. Al van kinds af aan ben ik geïntrigeerd door het menselijk handelen en heb mij daar sinds die tijd altijd mee bezig gehouden middels opleidingen, trainingen, cursussen en diverse functies.

Leonie Kappert Coaching

Sinds enige tijd werk ik onder mijn eigen naam Leonie, Leonie Kappert Coaching, en werk nauw samen met 4Human training, coaching en advies, omdat onze visie naadloos aansluit. Naast dit alles sta ik voor liefde, respect, dankbaarheid en resultaat. Ik leef samen met Frank Rekers en 4 stiefdochters, Romy, Charlotte, Sophie en Frederique en ons allerliefste huisdier, Jara. Een vlinderhond die ons allen veel levensvreugde brengt. Ik heb me gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, energiemanagement en geweldloze communicatie.


Neem contact op met Leonie!

Meer uit jezelf halen

Ik ben een coach met veel levenservaring en deskundigheid. Door middel van reflectieverslagen en evaluatiemomenten probeer ik sterk in te zetten op ‘zichtbaar gedrag’. Op deze manier heeft de coaching een zeer praktische gehalte. Als je je bewust wordt van zaken wordt je levensinstelling en levenshouding veranderd. Mijn klanten zijn werkgevers en werknemers. Door mijn ervaring weet ik hoe ik de klanten van alle niveaus kan laten groeien. Mijn klanten waarderen mij voor de zeer mensgerichte aanpak. Ik spiegel met respect en de nodige directheid. Samen kunnen wij meer uit jezelf halen!